Hvordan kan dere se innbetalinger på min konto?

Først: Selv om du blir Fakturo-kunde har vi (heldigvis) ingen "magisk" tilgang til kontoen din. For at vi skal kunne registrere innbetalinger for deg, må du inngå en avtale med banken din slik at vi mottar beskjed om innbetalingene.

Når du har gjort det, fungerer det slik:

image 1 Du lager og sender en faktura med Fakturo

Fakturaen blir påført et KID (kundeidentifikasjonsnummer) som gjør at vi kan kjenne igjen innbetalingen når den kommer.
     image 2 Kunden din betaler fakturaen

Kunden bruker KID-nummeret ved betaling av fakturaen.
     image 3 Opplysninger om KID og kontonummer sendes til BBS
    Kundens bank sender opplysningene til BBS (Bankenes Betalingssentral).
     image 4 Fakturo mottar opplysninger fra BBS

Fakturo mottar opplysninger om beløp, fra-kontonummer og innbetalinger, og registrerer fakturaen din som betalt.