Forbedret eksport av innbetalingslister og enklere bankavstemming for KID

Hei! Vi er tilbake etter ferien, og håper dere har hatt en flott sommer!

Første oppdatering i Fakturo nå på høsten er mulighet for å velge datoperiode når du eksporterer innbetalinger til Excel- eller tekstfil. Nå kan du for eksempel velge å eksportere bare de siste par månedene når du skal sende innbetalingsliste til regnskapsføreren din.

Ny avstemmingsrapport for deg med KID-avtale

Bruker du KID-nummer på fakturaene du sender? Vi har laget en ny innbetalingsliste som gjør det mye enklere å avstemme KID-innbetalingene du mottar i Fakturo mot bankkontoen din.

I mange banker blir nemlig flere KID-innbetalinger gruppert sammen på kontoutskriften, slik at du ser ett eller flere totalbeløp i stedet for de enkelte innbetalingene. Dette er en teknisk løsning bankene selv har valgt. Den nye innbetalingslisten viser hvilke enkeltinnbetalinger som inngår i totalsummen på bankkontoutskriften.

I rapporten finner du også et referansenummer som du finner igjen på bankkontoutskriften. Nedenfor ser du eksempel på en slik rapport:

Eksempel på innbetalingsliste for avstemming av OCR-KID

VI har også utvidet innbetalingslistene i Excel- og tekstformat slik at du også der ser referansenummeret og beløpet som vises på bankkontoutskriften.

Om bloggen

Vi som lager fakturaprogrammet Fakturo skriver om nye funksjoner og gir tips til deg som bruker oss.

Siste blogginnlegg