Fakturo legger ned

Etter å ha drevet Fakturo i mange år har vi nå bestemt oss for å legge ned tjenesten i løpet av de nærmeste månedene.

For å hjelpe deg som kunde videre har vi vært på utkikk etter en leverandør som vi tror kan passe godt for deg som er vant med Fakturo. Vi har funnet fram til Conta, som vi synes er et enkelt og brukervennlig fakturasystem. I Conta kan du sende fakturaer på EHF, e-post og papir på samme måte som du har gjort med Fakturo.

Conta tilbyr også flere andre tjenester enn Fakturo, blant annet muligheten til å føre regnskap, timeføring og tilbud/ordre. Du kan også sende fakturaene dine via Vipps eller som eFaktura, og Conta lanserer snart også et lønnssystem.

Automatisk overføring av dataene du har i Fakturo

Hvis du bytter til Conta har vi lagt til rette for at dine kundelister, fakturahistorikk og annen informasjon kan overføres dit. Dermed kan du fortsette å fakturere fra der du slapp i Fakturo etter at overføringen er gjort.

NB: Du må vente til valget om å bytte blir tilgjengelig for din konto i Fakturo for å få med historikken din til Conta. Du kan altså ikke etablere konto direkte i Conta og få over historikken etterpå.

Du kan velge mellom to forskjellige pakker i Conta. Standard er for deg som har enklere behov, mens Smart gir deg mest funksjonalitet. Begge pakkene gir ubegrenset antall fakturaer på e-post og mulighet til å føre regnskapet ditt.

Når kan jeg bytte?

I løpet av de kommende ukene vil du få et valg om å bytte til Conta når du logger på Fakturo. På grunn av kapasitetshensyn vil dette valget bli gjort gradvis tilgjengelig, så om dette ikke er tilgjengelig for din konto akkurat nå, vil du få det opp etter hvert.

Se spørsmål og svar om nedleggelse og overføring til Conta »

Om bloggen

Vi som lager fakturaprogrammet Fakturo skriver om nye funksjoner og gir tips til deg som bruker oss.

Siste blogginnlegg