Logg inn i Fakturo med Google- eller Facebook-kontoen din

Logg inn i Fakturo med Facebook- eller Google-kontoen din

Lei av å skrive inn brukernavn og passord hver gang du skal logge inn i Fakturo? Ved å koble Fakturo til Google- eller Facebook-kontoen din slipper du det.

Mange av oss er stort sett alltid pålogget en Google- eller Facebook-konto på de datamaskinene vi bruker oftest, og nå har du muligheten til å bruke dette til å logge deg direkte inn i Fakturo.

Du har kanskje lagt merke til et par nye knapper på høyre side på innloggingssiden for Fakturo? Disse bruker du for å koble deg til Google/Facebook-kontoen din, og for å logge på Fakturo.

Første gang du klikker på en av disse knappene bekrefter du sammenkoblingen mellom Google-/Facebook-kontoen og Fakturo-kontoen din. Neste gang du klikker på knappen blir du logget direkte inn i Fakturo.

Oversikt over kontoer du har koblet til

Under “Din konto” får du oversikt over Google-/Facebook-kontoer som har tilgang til Fakturo-kontoen din. Du kan også slette koblinger hvis du ønsker det.

Se hvem som har tilgang, og fjern tilganger

Flere Fakturo-kontoer?

Har du flere kontoer hos oss, er det også mulig å koble alle disse til samme Google- eller Facebook-konto. Ved pålogging får du da mulighet til å velge hvilken av Fakturo-kontoene dine du vil logge på.

Om bloggen

Vi som lager fakturaprogrammet Fakturo skriver om nye funksjoner og gir tips til deg som bruker oss.

Siste blogginnlegg