Nyhet: Send vedlegg med fakturaene

Nå kan du sende faktura med vedlegg i Fakturo! Vi ordner utsendelse på e-post eller papir.

En funksjon som har vært etterspurt av mange er muligheten til å sende vedlegg sammen med fakturaene dine – og nå kan du det!

Vi lanserte denne funksjonen i Fakturo for et par uker siden - og allerede er mange av dere godt i gang med å sende vedlegg med fakturaene! Hvis du ikke har lagt merke til denne muligheten, er det nye at du kan laste opp én eller flere PDF-filer som vedlegg når du redigerer fakturaen. Vi sørger for at vedleggene sendes ut sammen med fakturaen.

Send faktura med vedlegg

Du kan for eksempel sende kvitteringer over utlegg du har hatt, reiseregninger, timelister eller detaljerte spesifikasjoner av arbeidet ditt. Du kan selvfølgelig også bruke fakturaen som en markedsføringskanal mot kundene dine, for eksempel ved å fortelle om tilbud, kampanjer eller annen informasjon som kan være nyttig for dem.

Prisene for vedlegg finner du i prislisten.

Vedlegg slås sammen med fakturaen

Alle vedlegg du legger til en faktura blir slått sammen før vi sender fakturaen. Det betyr at kunden din mottar én enkelt PDF-fil sammen med e-posten, som inneholder både fakturaen og de vedleggene du har lagt til. Velger du å sende på papir, skriver vi ut vedleggene og sender dem sammen med fakturaen i posten. Abonnerer du på Fakturo Pluss+ skrives vedlegget ut i farger, ellers skrives det ut i sort/hvitt.

Lagring av vedlegg

Alle vedlegg du sender blir dessuten lagret i Fakturo. Det betyr at du alltid har dem tilgjengelig når du laster ned fakturaene dine.

Lurer du på hva PDF er, sjekk ut hjelpesidene våre - der finner du ut hvordan du lager en PDF-fil som du kan bruke som vedlegg.

Fortell oss gjerne hva du synes!

Om bloggen

Vi som lager fakturaprogrammet Fakturo skriver om nye funksjoner og gir tips til deg som bruker oss.

Siste blogginnlegg