Er det trygt å logge inn på Fakturo?

Ja. På samme måte som i nettbanken din, bruker Fakturo SSL-kryptering for å sikre all sensitiv kommunikasjon mellom deg og Fakturo. Det betyr at ingen kan lytte på kommunikasjonen og få tak i brukernavn, passord eller andre opplysninger.

Det er viktig at du selv sørger for å ha et godt passord, og at du holder passordet ditt hemmelig. Les mer om gode passordrutiner.