Fakturo foreslår feil antall dager til forfall for meg. Hvordan endrer jeg dette?

Dette kan du enkelt endre selv.

Velg Din konto øverst til høyre i Fakturo-skjermbildet, velg så Endre innstillinger. Under kategorien Dager til forfall skriver du så inn det antallet dager til forfall du som oftest pleier å bruke. Husk at du kan alltid overstyre dette når du lager en faktura ved å skrive inn en annen dato. Husk å trykk lagre etterpå.