Hvilke krav stiller dere til passord?

Vi vet det veldig godt selv: Det er altfor mange passord og pin-koder å huske. Derfor er det fort gjort å velge enkle passord som man ikke glemmer så lett.

For å være sikker på at ingen andre enn deg får tilgang til dataene dine, eller kan sende fakturaer på vegne av deg, er det viktig å bruke et godt passord.

Krav til passordet ditt i Fakturo

Vi har satt noen minimumskrav til passordet i Fakturo for å gjøre sikkerheten bedre:

• Passordet må minst være 6 tegn
    • Passordet må bestå av både bokstaver og tall

Unngå opplysninger andre enkelt kan gjette seg frem til

• Ikke bruk: Navnet til deg selv, noen i familien din, hunden din, adressen din, postnummeret eller telefonnummeret ditt.
    • Ikke bruk: De mest vanlige passordene: "passord", "123456", "qwerty", abc123" osv .