Hvordan importerer jeg kundelisten min inn i Fakturo?

For å gjøre det enklere for deg som bytter fra en annen fakturerings-løsning eller rett og slett har veldig mange kunder, kan du laste opp en kundeliste i Excel-format rett inn i Fakturo.

Gå til arkfanen "Kunder", og du vil i høyre marg finne et valg for å importere kundeliste i Excel-format. Vi har lagt ut maler for både Excel 97-2003 og Excel 2007 og nyere i høyre marg. Velg den malen som passer best for deg og legg inn kundene du ønsker å laste inn i regnearket. Når du er ferdig lagrer du regnearket på maskinen din. For å laste opp filen velger du "Bla gjennom..." og velger Excel-filen du akkurat laget. Velg så "Importer Excel-arket" og kundene dine blir lagt inn i Fakturo.