Hvordan lager jeg en PDF som kan være vedlegg?

Det finnes mange ulike måter å lage PDF-filer på, men her er i alle fall noen av de vanligste.

Windows

Det første du bør gjøre er å sjekke om du har muligheten til å lagre til PDF med tekstbehandleren eller regnearket du bruker.

Dersom du har Microsoft Office 2007 og ikke finner en mulighet for å lagre til PDF så kan du installere dette tillegget for å få muligheten til å lagre til PDF.

OpenOffice.org er en gratis office-pakke som kan lagre til PDF.

Mac

Nyere versjoner av Mac sitt operativsystem har allerede innebygd støtte for å lage PDF. Gå til dokumentet du ønsker å gjøre om til PDF og velg "Skriv ut". Nederst til venstre vil mange finne et valg for PDF. Velg deretter arkiver som PDF.