Jeg er stengt ute fra Fakturo. Hvorfor det?

Hvis du ikke betaler de fakturaene du har fått fra oss kan det hende at kontoen din blir midlertidig stengt.

For å kunne logge inn igjen må du da betale de utestående fakturaene, og kontoen vil bli åpnet automatisk når betalingen er registrert.

Kontoen er bare midlertidig sperret. De fakturaene du har sendt og innstillingene dine blir fortsatt bli liggende i Fakturo inntil kontoen blir åpnet igjen, så du mister ingen data.

Hvis du lurer på noe, ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!