Hjelpesider

    Jeg finner ikke fakturaen fra dere. Kan dere sende den på nytt?

    Under "Din konto" finner du en oversikt over alle de fakturaene vi har sendt deg mens du har vært kunde hos oss, og du kan også laste ned fakturaene i PDF-format.

    I tillegg har vi også en side som gir deg oversikt over alt forbruk som du ikke har blitt fakturert for ennå.

    Faktura, kreditnota, purring

    Innbetalinger og utbetalinger

    Import og eksport

    Ditt kundeforhold

    Sikkerhet

    Generelt

    KONTAKT OSS

    Hvis du ikke fant svar på det du lurte på, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice hos oss.