Jeg har byttet bank. Hvordan endrer jeg kontonummer i Fakturo?

Velg "Din konto" øverst til høyre i Fakturo-skjermbildet, velg så "Endre innstillinger". Under kategorien "Bankkonto" skriver du inn bankkonto-nummeret ditt. Husk å trykk lagre etterpå.

Husk at alle fakturaer du har sendt ut og som kundene dine ikke har betalt enda har ditt gamle bankkontonummer. Det lønner seg derfor å beholde det gamle bankkontonummeret helt til du har fått innbetaling på alle fakturaer du har utestående.