Hjelpesider

    Linken i aktiverings-eposten fungerer ikke. Hva gjør jeg?

    Noen epost-programmer kutter av og til ved en feil lange linker slik at de ikke virker som de skal når man klikker på de. Prøv å klipp og lim linken inn i nettleseren din manuelt, og pass på at du ikke har noen mellomrom i linken.

    Dersom det fremdeles ikke virker kan du ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg.

    Faktura, kreditnota, purring

    Innbetalinger og utbetalinger

    Import og eksport

    Ditt kundeforhold

    Sikkerhet

    Generelt

    KONTAKT OSS

    Hvis du ikke fant svar på det du lurte på, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice hos oss.